We are born with love, fear we learn.

Some people just need a high-five... in the face... with a chair... made of steel!
 
E-cigaretter: Jeg må grine! Det er simpelthen så sindssyg en vanvittig opfindelse. Ja, jeg kan da godt se I spare en masse penge.. Men hvis I ikke har råd til at ryge, så stop dog! Jesus Christ.. Håber da ikke I kalder jer selv for rygere? I ryger jo ikke længere, I damper.. haha! Her er nogle fakta til jer som mener det er sundere:
 
"I en eletronisk cigaret (e-cigaret) er der en batteridrevet glødetråd, som opvarmer væske med kemiske stoffer. "Rygeren" ind-og udånder dampe, som ligner røg. Der er tilsat forskellige smagstoffer. I Danmark må smagstoffer med nikotin ikke sælges.
Røgen fra almindelige cigaretter indholder over 4000 kemiske stoffer, og blandt dem er der over 40 stoffer, som med sikkerhed er kræftfremkaldende for mennesker. I elektroniske cigaretter indånder rygeren en anden blanding af kemiske stoffer, så det smager som tobaksrøg eller andet. Det er forskelligt og til dels uklart, hvilke stoffer det drejer sig om.




 
 
I Danmark er det kun tilladt at sælge e-cigaretter uden nikotin. Stoffet nikotin må i Danmark kun sælges i tobak og i lægemidler med nikotin. Lægemiddelstyrelsen kontrollerer disse lægemidler.
I Kræftens Bekæmpelse følger vi debatten om e-cigaretter og har fire bekymringer.
1) E-cigaretter kan spolere rygeregler: Et af mærkerne hedder "Smoking Everywhere" og andre markedsføres under slogan som "Blæs rygeloven en røg-ring". WHO anbefaler stærkt, at e-cigaretter ikke undtages fra rygeloven eller lignende 'Ren luft'-regler.
2) Vi kender ikke indholdet: De kemiske stofferne fra elektroniske cigaretter inhaleres og optages i kroppen gennem lungerne. WHO konkluderer, at det kan resultere i forgiftning og fastholde afhængighed.
3) Ikke en sikker hjælp til at stoppe: Nogle af de elektroniske cigaretter sælges som metode til at holde op med at ryge almindelige cigaretter, men der findes ingen videnskabelig dokumentation for effekten. Det er der derimod på produkter, som sælges på apoteker, f.eks. nikotinplastre, som er kontrolleret af sundhedsmyndighederne.
4) Elektroniske cigaretter kan lære unge at ryge: Der findes elektroniske cigaretter med smag af cola, chokolade og jordbær. Disse "slikcigaretter" kan virke tiltrækkede på børn og unge, der ellers ikke ville være begyndt at ryge."
Hentet fra; www.cancer.dk
Til jer jeg kender som bruger disse mærkelige ting; det er ikke tilladt i min lejlighed.
(Ved ikke hvad der gik galt for teksten, kan ikke rette i størrelsen)
 
Emneskift
125x73 cm


39 kr. i Babysam (Fås også til drenge)
Jeg har i dag været ude og købe et spejl, har længe ønsket mig et i en ordentlig højde.
- Det var lige det bedste billede jeg kunne tage da jeg ikke kan bruge blitzen på min iPhone.
250 kr. købt af privatperson.

Blev afleveret i døgnposten i går, så hentede den i dag.

Det var lidt fra min dag.
- Talks <3

Kommentarer

  1. smok g-priv 2 is a really good choice for advanced vapers - not just an ecig, but as well a dry leaf and vax vaporixer. This e-cigs works like a beast in vapesourcing- so much vapor and such a long battery life. This is a bit more advanced technology - they are using mini-tanks and you can see how much liquid is there left in the cart. On the battery you can see how much power it has left. Vapor amount of vandy vape pyro 24 rdta is amazing, flavors are great. Price is a bit high though.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag