Klar, parat, baby?

Klokken er omkring 3 om natten og jeg valgte at oprette min egen blog. Hvad tænker jeg på? Jeg burde ligge og sove i min seng nu, ved siden af min datter.
Nå nå, man er vel gået i gang...

Jeg har i længere tid overvejet at starte min egen blog. Mest af alt fordi jeg har en masse tanker som jeg føler jeg gerne vil komme ud med. Jeg regner ikke med der vil komme en masse og stalke mig, det er vigtigst for mig at komme af med de ting jeg roder rundt med i min hverdag.

Jeg blev mor for godt og vel 2½ måned siden, for satan da! Det ene øjeblik er man fed og det næste står man med det vidunderlige lille væsen i sine arme og aner ikke hvordan det gik til! Jeg må sige, der findes ikke noget mere fantastisk i denne verden end at blive mor! Jeg elsker min lille datter og vil for alt i verden ikke kunne undvære hende. Jeg har levet i 22 år, uden hende, men aner ikke hvordan. Hun hører til mig nu, som om hun altid har gjort det.
Der er bare ét lille bitte minus.. Faren valgte og forlade mig i sommers, vi valgte at blive boende sammen indtil prinsessen blev født og hvor jeg gik med et lille håb om at han nok skulle komme tilbage når hun blev født. Han bor nu hos sin mor og har Ida hver anden weekend.
Værs'go Zenia! 21 år. Ung, gik stadig i byen hver weekend indtil jeg fandt ud af jeg var gravid; her har du en baby, selv.. MEN!!! Jeg nyder hvert eneste øjeblik med min basse, hun er det bedste der nogensinde er sket. Samtidig er hun noget af den dejligste baby der findes, hun er SÅ nem. Sover igennem, brokker sig kun hvis hun er sulten eller vil skiftes. Min elskede tut (: <3

Da jeg blev gravid blev en masse af mine såkaldte venner forvirrede over hvad der lige skete, hvorfor skulle jeg ikke med i byen mere? Hvorfor blev jeg kedelig osv. De vidste skam godt jeg var gravid, men alligevel blev jeg inviteret med til diverse fester. Man kan sagtens feste uden alkohol, jeg havde dog bare mistet lysten til det, da jeg ikke ville fristes.

Igennem graviditeten forsvandt vennerne og veninderne én efter én.. Jeg kalder dem 'festvenner' eller 'byenvenner'. Jeg vil nu sige at jeg på nuværende tidspunkt ikke har hverken en ven eller en veninde som jeg kan kalde for den bedste. Jeg har skam prøvet og holde venskaberne ved lige, men NØJ hvor er det svært selv! 'vennerne' tog jo i byen i weekenden og ellers havde de tømmermænd. I hverdagene var jeg alt for træt da jeg døjede meget med morgenkvalme. Når man endelig fik en aftale i hus så blev den aflyst af anden part. BumBum, så sad man der!

Sidst jeg var i byen, inden jeg fandt ud af jeg var gravid, var d. 25-2-12, der var Jæger-bomb konkurrence på Buddy Holly, fed måde at afslutte ens 'byen liv' på. D. 29-2-12 fandt jeg ud af at jeg var gravid. Så gik der 10 måneder og jeg kom i byen d. 31-12-12, fedt fedt fedt! Er SÅ glad for jeg kom afsted! Fik lov til at komme en sidste gang på Smedien inden de lukkede. Men nøj det var underligt. Man mangler ligesom en del af sig selv når man ikke har sit barn hos sig.

--- Som I nok allerede har regnet ud, så kommer denne blog til at handle meget om mit liv som mor. Men samtidig så er jeg virkelig SHOPAHOLIC så der kommer noget tøj, make-up og diverse ind også. Jeg er afhængig af at købe sko, jakker og øjenskygger... Jeg læser også meget (læste), tiden til det er der ikke så meget af længere, men når jeg er begyndt og have mere styr på alting så skal jeg ihvertfald igang igen! Jeg har 'The Vampire Diaries' nr. 9. og 50 shades of Grey liggende klar. Jeg er virkelig vild med 'The Vampire Diaries' både som bog og serie, bogserien synes jeg dog de burde have afsluttet for længe siden, men der kommer så lige 13 bøger i alt. Tåbeligt! Men kan ikke stoppe nu, bliver nødt til at følge med.
Så er jeg en KÆMPE Twilight-Nørd!! Jeg ejer min egen fanpage på facebook "The Twilight Saga & Beyond" Jaja, tænk hvad du vil. Jeg er temmelig stolt! Jeg har læst alle bøger flere gange, + alle de andre som er kommet til. NEJ jeg har ikke plakater og diverse ting og sager med Twilight, jeg er ikke 14 år længere. Jeg er hverken Team Jacob eller Team Edward, plejer og sige jeg er Team Stephenie (Forfatteren) simpelthen fordi hun er grunden til dette store fænomen. Jeg føler selv jeg skylder hende SÅ meget. Jeg var længe om at se den første film og jeg blev faktisk tvunget til og se den. Jeg har aldrig brudt mig om vampyre og sådan, synes det var barnligt og spild af tid. Men, trust me. Mit liv blev forandret! - Da jeg begyndte og se 'The Twilight Saga' havde jeg det ikke særlig godt personligt, men da filmen 'New Moon' kom i biografen blev jeg "reddet", det var dét der skulle til, derfor synes jeg selv at jeg skylder Stephenie Meyer et kæmpe TAK!
Inden jeg blev gravid havde jeg en hobby, model billeder. Jeg synes det var rigtig sjovt og udfordrende og ens selvtillid ryger bare HELT i top. Jeg har dog egentlig aldrig haft de store problemer med selvtilliden, jeg ser ud som jeg gør og jeg kan godt lide den måde jeg ser ud på. For at det ikke er løgn så fortæller jeg mig selv stortset hver dag at jeg ser godt ud! - Nej ikke for at styrke min selvtillid, men fordi det er vigtigt at fortælle det til sig selv. Jeg synes egentlig også at alle mennesker ser godt ud, det er virkelig sjældent jeg ser en som er grim! :D ----

Kan høre den lille vågner op nu, klokken er også 03.30 hun spiste ikke op før (kl. 23), så hun er nok sulten. - Vi skal forresten til en professionel fotograf i Odense på Lørdag. Vandt et gavekort til en værdi af over 1000 kr. Så det glæder jeg mig virkelig til! Han er specialiseret i boudoir-fotografering. Spændende (:

- Talks <3

Kommentarer

Populære opslag