Storytel

En lettere gang med en historie i øret.

Fra en Buzzador - til jer

Storytel er lydbøger online, både på dansk og på engelsk. Nemt og billigt!
For kun 99 kr. i måneden får du adgang til 1000 vis af bøger.
Tusindvis af titler i alle genrer. De anbefaler dig de bøger, du bedst kan lide. En krimi, inden du skal sove, en håndbog, når du slår græs, en tåreperser, når du kører bil eller en humoristisk roman, når du soler dig på stranden. Et helt bibliotek i din mobil. Lænestolen er ikke det eneste sted, hvor du kan lytte til en bog. Du kan nyde en lydbog på flyet, i sommerhuset, i bussen eller i sengen. Din nysgerrighed efter næste kapitel, kan endda få dig let af sted på din næste løbetur. Du betaler en fast pris men kan vælge lige så mange bøger, du ønsker at lytte til. Lyt til flere bøger parallelt, skift bog, når du er nået halvvejs eller lad børnene lytte til deres egne bøger.
 
Kunne du tænke dig og prøve Storytel gratis? Gå ind på deres hjemmeside, find en bog og kontakt så mig. Jeg vil forære dig denne bog HELT GRATIS! Du får en gratis lydbog, uden at skulle tænke på at afmelde dig igen. Jeg forære 5 bøger væk, så vær hurtig! Du kan skrive din mail som en kommentar herunder - så skriver jeg til dig på mail. Eller du kan finde mig på facebook - Zenia Barbara Olsen
 
Du kan så selv vælge om Storytel er noget for dig, og derefter oprette dig som bruger og så får du adgang til tusindvis af bøger, for 99 kr. i måneden. Du kan nemt afmelde dig igen hvis du på et tidspunkt ikke føler du længere har brug for det.
 
Så kom nu, prøv Storytel - i dag.
 
 

Kommentarer

Populære opslag